Vänsterpil
 • https://www.skanstulls.se/sites/sv/wp-content/uploads/sites/3/2015/03/C1B9845.jpg
 • https://www.skanstulls.se/sites/sv/wp-content/uploads/sites/3/2015/03/C1B9848.jpg
 • https://www.skanstulls.se/sites/sv/wp-content/uploads/sites/3/2015/03/IMG_4453.jpg
 • Högerpil
  Stäng
  Öppna informationsrutan

  Fyrabäddsrum

  Litet grupprum

  Detta fyrbäddsrum lämpar sig för mindre sällskap eller familj.

  Vi har fyra rum av denna typ varav ett utan fönster. Rummen har olika möblemang, från en våningsäng med två fristående sängar till två våningssängar i rummet. Till två av rummen är det möjligt att komplettera med ytterligare en säng till en låg avgift. Naturligtvis har alla sängar ordentliga bäddmadrasser så man ska kunna sova extra gott.

  I rumspriset ingår inte lakan eller handdukar och rummen är inte heller utrustade med toalett eller dusch, dessa finns placerade i nära anslutning till rummen med dam- respektive herrduschar med omklädningsrum och toaletter. Alla gäster har möjlighet att laga egen mat om så önskas i vårt komplett utrustade gästkök där vi bjuder på pasta samt har ett begränsat urval av kryddor.

  • Dusch och WC finns ej på rummet
  • Snabb Wifi i alla våra rum
  • Sängkläder kan ni ha med er men dessa kan även hyras till en engångskostnad
  • Alla våra rum samt övriga lokaler är rökfria.
  • Vi har separata dam- och herrduschar med WC och även fristående toaletter samt handikapptoalett med dusch centralt placerad.

  Våra rum

  Bo i våra sköna hotellsängar till vandrarhemspriser. Vår avsikt är att varje gäst som besöker Skanstulls Vandrarhem i Stockholm ska överraskas och inspireras av rummens särskilda atmosfär och design. För det är lätt att trivas i våra moderna och färgstarka rum inredda med möbler från hela världen. Våra sängar är utrustade med extra tjocka bäddmadrasser så att du får en riktigt god sömn hos oss. Som gäst på Skanstulls vandrarhem har du möjlighet att laga egen mat om så önskas i vårt komplett utrustade kök där vi bjuder på pasta.
  Dubbelrum Boka dina Stockholmsnätter i någon av våra trivsamma dubbelrum. Vi har flera dubbelrum samt två dubbelrum mini för dig som vill sova bekvämt till en lägre kostnad. Hos oss sover du i en skön dubbelsäng med hotellstandard. Sängarna går att flytta isär i vissa rum och för en mindre kostnad kan vi ställa in en extra säng i hälften av dubbelrummen (gäller ej mini). Dubbelrummen passar er som vill bo tillsammans i en varm och inbjudande miljö med eller utan fönster beroende på om din sömn störs av gatlyktor och tidig morgonsol. Du kan även välja rum med egen dusch och WC eller utan. Som gäst på Skanstulls vandrarhem har du möjlighet att laga egen mat om så önskas i vårt komplett utrustade kök, där vi bjuder på pasta.
  Singelrum Bo i ett mysigt enkelrum till ett fördelaktigt dygnspris. För dig som föredrar att sova ensam har vi ett hemtrevligt alternativ i en avslappnad miljö, där du får den ro du behöver efter en hel dag som turist i Stockholm. Här kan du sova gott utan att störas av gatljus och tidig morgonsol. Alla våra rum har riktiga sängar med ordentliga bäddmadrasser för din bekvämlighet. I rumspriset ingår inte lakan eller handdukar och rummet är inte utrustade med toalett eller dusch. Separata duschrum för herr och dam samt toaletter hittar du i nära anslutning till ditt rum. Som gäst på Skanstulls vandrarhem har du möjlighet att laga egen mat om så önskas i vårt komplett utrustade kök, där vi bjuder på pasta.
  Små flerbäddsrum Bo smart i något våra grupprum! Om du åker i sällskap av dina kompisar, dela ett rum med varandra. Våra grupprum har mellan tre till sex bäddar, våningssängar och fristående med sköna madrasser där ni kommer att sova som kungar. Till varje bädd finns ett eget förvaringsskåp där ni säkert kan förvara era värdesaker. Toalett och separata dusch- och omklädningsrum finns för damer respektive herrar. I priset ingår inte lakan och handdukar. Som gäst på Skanstulls vandrarhem har du möjlighet att laga egen mat om så önskas i vårt komplett utrustade kök, där vi bjuder på pasta.
  Stora flerbäddsrum Upplev den härliga vandrarhemskänslan men med sängar i hotellstandard. På Skanstulls vandrarhem får du det bästa av två världar. Vi har en sovsal med tolv bäddar samt två salar med åtta bäddar i vardera. Sängarna är konstruerade för ge varje gäst mesta möjliga avskildhet och bäddmadrasserna är extra tjocka så att ni sover gott om nätterna. Till varje bädd finns ett förvaringsskåp till värdesaker. Lakan och handdukar ingår inte i rumspriset men kan hyras till en liten kostnad. Toalett och dusch finns i nära anslutning till rummen, med separata duschrum och omklädningsrum med toalett för dam respektive herr. Som gäst på Skanstulls vandrarhem har du möjlighet att laga egen mat om så önskas i vårt komplett utrustade kök där vi bjuder på pasta samt ett litet urval kryddor.
  Utan WC & Dusch För dig som vill komma billigt undan erbjuder vi ett lite mindre rum till ett fördelaktigt dygnspris. Rummet har ett charmigt snedtak och känns lika hemtrevlig som våra övriga rum. Hos oss på Skanstulls vandrarhem sover du i bekväma sängar av hotellstandard. I rumspriset ingår inte lakan eller handdukar och rummet är inte heller utrustade med toalett eller dusch. Separata duschrum för herr och dam samt toaletter hittar du i nära anslutning till ditt rum. Alla våra gäster har tillgång till ett fullt utrustat kök med möjlighet att laga egen mat. Vi bjuder på pasta samt ett litet urval kryddor.