Vänsterpil
Högerpil

Om oss

Skanstulls Vandrarhem Stockholm ligger centralt beläget i hjärtat av Stockholm, med närhet till allt som Södermalm har att erbjuda. På gångavstånd från vandrarhemmet hittar du mängder av restauranger, barer och mysiga kaféer. Närområdet bjuder också på långa promenadstråk längs vattnet, badmöjligheter och gott om småbutiker som säljer vintagekläder, musik och inredning.

Kvarteren runt om Skanstulls Vandrarhem Stockholm tillhör ett av stadens mest spännande områden – SoFo, Stockholms motsvarighet till SoHo i London och New York.

En inofficiell stadsdel som är känd för sin sköna puls, vackra stadsnatur och originella utbud av butiker och restauranger. Ett ställe man trivs på, helt enkelt.

Hos oss på Skanstulls sover du i en bekväm säng och har tillgång till ett modernt och välutrustat kök bara ett stenkast från tunnelbana, pulserande nöjesliv och mängder av kulturella sevärdheter. En perfekt plats att utgå ifrån som turist i Stockholms innerstad!

 

 

Så fungerar det hos oss

Skanstulls vandrarhem Stockholm är en oas i Stockholms häftigaste stadsdel, med en glad stämning och positiv miljö. För att du ska få en så trivsam upplevelse som möjligt har vi tagit fram regler om vad som gäller för dig som gäst.

BOKNING

Bokning är bindande när du fått muntlig eller skriftlig bekräftelse. Bokning via e-post blir giltig först efter att betalning för bokningens första dygn är oss tillhanda. Betalning av bokningens första dygn görs alltid i förskott. Resterande belopp betalas vid ankomst. Alla priser är inklusive moms med reservation för prisändringar.

INCHECKNING

Du kan checka in mellan kl. 15.00 – 20.00, om du anländer tidigare kan du lämna dina väskor i vårt bagagerum. Vi har dock ingen bagageförvaring över natten. OBS! Vid ankomst efter kl. 20.00, kontakta oss senast en dag i förväg för att få dörrkod.

VISTELSETID

Maxtiden är 7 dagar.

TOALETT & DUSCH

Vi har separata duschrum med toalett för män respektive kvinnor, flertalet toaletter i korridoren samt en handikapptoalett med dusch.

ANSVAR

Du som gäst ansvarar själv för sina personliga tillhörigheter och för skador som du eller dina gäster vållar på vandrarhemmet. Skanstulls vandrarhem ansvarar bara för skador som vållats av vår personal.

UTCHECKNING

Utcheckning ska ske innan kl. 12.00.

AVBOKNING

Avbokning ska ske senast kl. 18.00 två dagar före ankomst, såvida vi inte har kommit överens om något annat. Vid sen avbokning och utebliven ankomst debiteras värdet av hela bokningen.

LAKAN & HANDDUKAR

Lakan och handuk finns att  hyra för 50 kr.

Om du har med dig egna, rena lakan ska dem uppvisas vid incheckning.

OBS! Inga sovsäckar.

STÄDNING

Du ansvarar för att diska och plockar undan efter dig själv. Vi städar lokalerna dagtid mellan kl. 12.00 – 15.00.

HUSDJUR

Husdjur är inte tillåtna på vandrarhemmet.

RÖKNING FÖRBJUDEN

Vid överträdelse av rökförbud har vandrarhemmet rätt att debitera extra kostnader för tvätt med mera. Lokalerna är kameraövervakade dygnet runt.

PARKERING

Parkering finns på gatan utanför vandrarhemmet, till en kostnad på 15 kr/timmen vardagar mellan 9.00 – 17.00. Övrig tid är det gratis att parkera.


Det finns få billiga boenden i Stockholm med centralt läge med den standard som Skanstulls Vandrarhem erbjuder. Söker du ett alternativ till hotell nära Globen, centralt hotell, hotell på Södermalm så är vi det enda alternativet i vår prisklass. Hos oss sover du bekvämt i hotellbäddar till vandrarhemspriser. Vi på Skanstulls Vandrahem Stockholm, älskar vår stad och vill att du ska vara lika förälskad i Stockholm när du varit här på besök.